June 19, 2012

Full fart framåt!


Vi har varit lite dåliga på att blogga den senaste veckan men det beror på att vi har haft fullt upp med massor av andra roliga saker.

Idag har vi haft ett mycket bra möte med en ny uppdragsgivare. Tyvärr kan vi inte avslöja någonting då det är sekretessbelagt men det känns som ett jättespännande projekt som vi ser fram emot att få jobba med.

Förutom detta så har vi hunnit med ett studiebesök på Scandic i Örnsköldsvik där vi serverades en brakfrukost och fick information om hotellet. Vi har också varit på rundvandring på Örnsköldsvik Airport och fått se hur det går till bakom kulisserna. Tack till Företagarna som arrangerade detta.

Fotografen Jonas besökte oss idag och upptäckte då att vår tekanna läckte. Synd på kannan som nu antagligen måste kasseras, men det blev en fin bild. Originalet finns här :)

Sist, men inte minst. Vi har ju äntligen lyckats ta oss till Startpunktens butik. De har jättefina möbler och annat smått och gott. Absolut värt ett besök!

2 comments:

 1. ja ibland har man fullt upp med att göra annat än att blogga- helt förståeligt! men å andra sidan så gör ni en massa annat skoj så det väger upp det hela ;)
  kul blogg, roliga bilder, inspiration och annat som får hjärtat att bulta lite extra.
  ha de nu riktigt skoj!
  //Kristiina

  ReplyDelete
 2. I have a tea pot almost like that one!

  ReplyDelete